sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Väliasemalta mukaan

Noniin, hyppäsin liikkuvaan junaan vähän jälkikäteen, flunssa perkele haittasi aiemmin. Mutta tänään sitten pääsin mukaan "tositoimiin".

Oli taas mukavaa huomata, että porukan henki, harrastajaisuudesta huolimatta, on kohdallaan ja tahto hoitaa homma kotiin toimii loistavasti. On tämä jengi vaan kaikin puolin mahtavaa, mukavaa ja taitavaa. Kaikilta löytyy muuntautumiskykyä ja se mikä päätetään tehdä, tehdään myös sata lasissa.

Illan show oli onnistunut, yleisö kuulosti pitävän sikermästä erilaisia sketsejä ja tuli noista aika hyvä fiilis itsellekin. Omat "ennakkoluulot" ja asenteet oli puntarissa, hiukan mietitytti heittää livenä läppää niin etnisestä kuin seksuaalisesta vähemmistöistä, mutta sinne upposi, eikä kukaan käynyt esityksen jälkeen nekkuun tökkäämässä.

Porukan naiset, ah nuo ihanat olennot, pistivät taas itsensä peliin aivan loistavasti, siinä käytiin läpi kai koko naiseuden olemus blondeista ajatteleviin ja vahvoihin naispersooniin.
Ja ei kai me miehet sen huonommaksi jääty. Jo kypsään ikään ehtineet "hunksit" pitivät huolen siitä, ettei kalenteriin kannata sen enempää tuijotella. Juttu toimii, ja toimii.

Reipasta porukkaa, näiden kanssa on oikeasti ilo harrastaa mielen kulttuuria :-).

Iso käsi meille!

1 kommentti:

  1. Niinpä niin, kyllä tämä harrastus aina kotiolot voittaa. Minä joka olen "keikkunut estraadille" jo 26v olen edelleen joka kerran yhtä iloinen omasta ja kavereiden suorituksista, ja siitä innosta jolla sitä teemme ja ilosta jonka siitä saamme. Ja etenkin siitä että olemme saaneet porukkaan uusia ja iloisia harrastajia, ja vanhemmat ovat pysyneet porukassa mukana. Kaikkia meitä tarvitaan tuottamaan ihmisille iloa ja hyvää mieltä.

    VastaaPoista