perjantai 27. huhtikuuta 2012

Rosvoamaan

Kolme iloista rosvoa!

Kerimäen Pitäjänteatteri valmistautuu tulevaan kesään jälleen uudella näytelmällä. Tai, eihän tämä ole mikään uusi, vaan pikemminkin klassikko.

Kolme Iloista Rosvoa säntää näyttämölle kesä-heinäkuun vaihteessa tutussa museoympäristössä. Reipasta menoa, laulua ja läträämistä on siis luvassa. Tässä näytelmässä otetaan kantaa moniin päivänpolttamiin kysymyksiin, tai no ainakin muutamiin. Huomataan että tekevälle sattuu ja että välillä kannattaa miettiä mitä toivoo :-).
Näin hiljaa hiljaa hiivitään,
nyt Kardemumman yössä.
On kaikki kansa pötköllään,
vaan rosvot raataa työssä.
Kun pakko on niin siepataan,
ei tarpeetonta milloinkaa.
Hei, rensselit selkään ja nassakat kourahan,
Kasper ja Jesper ja Joonatan

Harjoitukset on olleet käynnissä jo helmikuulta asti, nyt odotellaan että päästään itse esityspaikalle opettelemaan "koreografiat" ja hiomaan muutenkin hommat kohdalleen. Toiveissa on siis mukavia ja lämpimiä kelejä. Tämän kesän tuotanto on suunnattu lapsille ja lapsenmielisille, mutta tarjolla on varmasti myös pureskeltavaa ihan aikuiseenkin makuun. Musiikki ja laulu on tällä kertaa isossa roolissa (joka taas asettaa pieniä paineita jollekin), tutut sävelet ja sanat kaikuvat museon maastossa. Yleisöllä on lupa laulaa mukana aina kun vähänkään siltä tuntuu.

Esitysajankohdat:
pe 29.6 klo 18.00 ensi-ilta
la 30.6 klo 18.00
su 1.7  klo 18.00

pe 6.7 klo 18.00
la  7.7 klo 18.00
su 8.7 klo 18.00

 Esityspaikkana Kerimäen Museotila

 Tervetuloa harrastajateatterin pariin.

 Kaikkien puolesta
 Kasper

3 kommenttia:

 1. Kaikesta luomisen tuskasta huolimatta ensi-ilta onnistui mainiosti. Yleisö tuntui pitävän kappaleesta, kommentit olivat varsin imartelevia.

  Lapsikatsojista pienimmätkään eivät pitkästyneet, tarina oli kuulema jännittävä mutta ei pelottava :-). Nuo pienet katsoja olivat valtavan suloisia niin esityksen aikana kuin sen jälkeenkin.

  Eli jälleen kerran, kannattaa lähteä harrastajateatterin pariin kesäisenä iltana, toivotaan säiden suosivan.

  Terveisin
  Kasper, kaikkien puolesta.

  VastaaPoista
 2. Sanomalehti Itä-Savo 1.7.2012

  Arvostelu otsikolla

  Väriä ja vilskettä koko perheelle.
  https://docs.google.com/open?id=0ByFo_kHE1bANWjdwaGJOcGhzTG8

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille katsojille, teitä oli kaiken kaikkiaan rapian vajaat 750. Oli mukavaa "tavata" ja ehkäpä tapaamme uudelleenkin tulevaisuudessa.

  Kolme iloista rosvoa"" on siis saatettu kunnialla loppuun, esityksiä oli kaikkiaan kuusi ja sääkin suosi meitä yhtä kertaa lukuunottamatta. Kesäteatteriin kuuluu kaikkea, myös vettä taivaalta.

  Kaikki osalliset ovat tyytyväisiä suorituksiinsa ja positiiviset kommentit lämmittävät mieltä.

  Oikein hyvää kesän jatkoa Kerimäen Pitäjänteatterin puolesta toivottaa Kasper, jonka vaatteet on "pesty" useampaan otteeseen :-)

  VastaaPoista